Anunanu oli tähän viitaten kysellyt kissasta. Jos kaikki eivät jaksa avata ja lukea edellistä vuodatustani niin heille lyhyesti: Meillä oli suuria ongelmia minne sattuu pissailevan kissa kanssa. Pahimmillaan näin tapahtui monta kertaa päivässä.  

Huomasin että enpä ole näitä kuulumisia hetkeen kertonutkaan. Meillä menee nykyään hieman paremmin. Kissa siis edelleen asustaa meillä ja voi hyvin. Toisinaan Matilda saattaa edelleen pissata minne sattuu, mutta se on vähentynyt. (Nyt kun julistan sen täällä ääneen niin pissaiu varmaan taas alkaa, joten ei kerrota kissalle että kirjoitan siitä ;D ) Ollaan opittu ennakoimaan ja huomioimaan "vaaranpaikkoja". Laatikkoakin pyritään tyhjäämään aamuin illoin. Makuuhuoneen ovea pidetään varmuuden vuoksi kiinni. Aina on kuitenkin takaraivossa pieni pelko vaikkei mitään ole tapahtunut pitkiin aikoihin. Ehkä kerran kuussa saattaa sattua "vahinko", mutta usein se on omaa syytämme, jos laatikko on liian täynnä tai ollaan unohdettu joku tekstiili väärään paikkaan.

Kaikenkaikkiaan siis meillä menee aiempiin olosuhteisiin verrattuna hyvin mallikkaasti ja toivotaan että tällä linjalla pystyään! :)