SISARUSSUHTEET

Voit lähestyä aihetta hyvin perinteisesti tai ainoana lapsena hieman päinvastaisesti soveltaen. Mikä on suhteesi pikkusiskoosi, suojeleva ja ehkä jopa hieman äidillinenkin? Entä isoveljesi, millaisia ajatuksia hän herättää? Jos olet ainut lapsi, oletko joskus kaivannut sisaruksia ja miltä ainoana lapsena olo on tuntunut? Entä omat lapsesi, miten koet heidän sisaruutensa? Tai omat vanhempasi, miltä heidän esimerkkinsä ja käytöksensä on tuntunut omien sisarustensa suhteen? Aihetta voi lähestyä eri näkökulmista, tulkitse vapaasti.

Aihe oli itselleni melko helppo, koska olen kolmesta siskoksesta vanhin. Tällä kertaa en käyttänyt twist mallia, koska mulla ei tullut sellaista hyvää ideaa heti...

Kun alotan kasaamaan skärppisivua mulla menee usein paperin valintaa vaikka kuinka kauan aikaa...nyt toimin hyvin epätyypillisesti ja päätin heti, että kirkasta vihreää ja mustaa, kun kerran on mustavalkoinen kuvakin.

Toinen tavoite jonka astein itselleni oli sivun runsaus. Ainakin yritin tehdä sivusta vähän runsaamman kuin mitä yleensä teen. No olen ehkä itse huono arvioimaan tuliko tästä nyt sitten yhtään runsaampi kuin yleensäkkään, mutta sain kyllä mielestäni aika kivoja yksityiskohtia aikaan.

Ylpeyden aihe numero kolme on tietysti se että käytin materiaaleja joita omistan vain yhden kutakin, tarinointilappu, chipboard napit, osa kukkasista ja nuo sydämet.

Tarinointi näkyy taas vähän huonosti, mutta siinä siis lukee näin:

Rakkaat pikkusiskot, te olette kumpikin kovin erilaisia, mutta molemmat yhtä tärkeitä. Muistakaa se! On ihanaa olla isosisko!

Kuva on otettu omilla 21 vuotis synttäreilläni 2008.

Olen aika tyytyväinen lopputulokseen