ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!

Siitä tulikin jo eilen pari vuotta kun avasin tämän blogin...Matkalla on tapahtunut monta juttua, paljon on tullut tehtyä. Matkalle mahtuu onnistumisia ja vähän epäonnostumisiakin, tosin ne on ehkä suurimmalta osin jäänyt kokonaan julkaisematta...:) En olis uskonut että kävijälaskuri nakuttaa kohta kolmessakymmenessätuhannessa ja te ihanat ihmiset jaksatte kommentoida lähes joka kirjoitustani! Siitä tulee niin hyvä mieli!!

Blogi on myös muuttunut alkuajoista aika reippaasti. Alku oli melko skräppäys ja askartelu painotteista, mutta pikkuhiljaa joukkoon on sotkeutunut enemmän ja enemmän kortteja. Onneksi tämä tarjonta on muutenkin laajentunut neuleisiin, virkkauksiin ja vähän jopa ompelun ja valokuvauksen puolelle. Alunalkaenkin ajatus oli että laitan tänne sitä mikä hyvältä tuntuu. 

Hieman taustatietoa minusta ja tämän blogin sisällön, syistä ja seurauksista. Olen aika impulsiivinen ja inspiraation vallasta työskentelevää tyyppiä. Jos tekee mieli neuloa niin neulon. Jos taas huvittaa tehdä jotain muuta niin sitten teen sitä :) Harvoin tarvitsee mittän tehdä väkisin. Innostun helposti ja kokeilen uutta sen mukaan.  Tämä luonnollisesti näkyy myös blogissa :)  Usein käy myös niin että joku juttu jää päälle. Nyt on esimerkiksi neulomisessa ollut tiiviimpi vaihe. Yleensä teen aina pari työtä hyvin samalla mallilla peräkkäin, ettei heti tarvitse "opetella" taas uutta juttua, vaan voi vain tehdä työtä rentouttavan mekaanisesti :)  

Tällä kertaa ajattelin laittaa palkinnoksi jotakin muuta kuin askartelutarvikkeita. Nyt arvotaan siis neulotut käden lämmittimet. (Allergisille tiedoksi, että meillä asustaa kissa, joten neule ei ole karvaton.)

Säännöt on samat kun viimeksi

Kaikki voivat osallistua! Yhden arpalipukkeen saat kommentoimalla tähän kirjoitukseen. Toisen arpalipukkeen saat linkittämällä yllä olevan kuvan omasta blogistasi tähän kirjoitukseen. Mainitse kommentissasi montako arpalipuketta sinulla on. Laitathan myös sähköpostiosoitteesi (ei näytetä julkisesti) jotta voin ottaa yhteyttä voittajaan. Arvonta on voimassa 17.4.2011 asti. Arvonta suoritetaan seuraavalla viikolla.

KIITOS kaikille teille jotka vierailette blogissani! Kiitos jokaisesta ihanasta kommentista! Aloittessani tätä pari vuotta sitten en uskonut miten tärkeä osa elämääni tästä jutusta tulisi :)

LOTTERI!

Alla kan deltaga! Kommentera och du är med. Kopiera denna bild till din blogg, gör en länk till utlottningen och du får ytteligare en lott. Nämn om du länkar.

I kraft till 17.4.2011. Kom ihåg att lämna din e-mail adress.

LOTTERY!

Everyone can participate! Leave a comment and you are in. Copy this picture to your blog, link to this lottery and you will get a second ticket. Mention if you have linked.

End date 17.4.2011. Please leave your e-mail address.