Unelmien tilaushaaste! Tarvetta kaksvuotis kortille oli just tänään ja se oli vielä tekemättä :) Kerrankin olen siis ajoissa haasteen kanssa!

Laitoin vielä lähikuvaa tästä värityksestä. En ole kovin paljon vielä värittänyt derwent inktense kynillä ja öljyllä, joten tämä on vielä aika opettelua. Olen kuitenkin aika tyytyväinen tähän väritykseen. Aikaisemmin olen käyttänyt oikeastaan vain promarkereita ja se tuntuu toisaalta helpolta toisaalta vaikealta. Promarkereiden kanssa on aika helppo tehdä varjostuksia, mutta vaikea jättää valoja. Mä olen melkoinen "tukkoon värittelijä" :D Myös sävyjen syvyyttä on vaikea säädellä ja väerejä on vaikea sekoittaa...tosin alan päästä siinäkin vähän jyvälle blenderin käytöstä :)

Näissä inktense kynissä tykkään siitä kun väriä voi lisätä päälle vaikka kuinka monta kertaa ja jälki on tosi kivaa! Miinuspuolena on tietysti se että on tämä paljon aikaavievempää tuhertamista kuin tussien kanssa...Värien sulauttaminen toisiinsa onnistuu ja samasta väristä saa helposti eri vahvuisia sävyjä. Värivalikoimakin on laaja. Valokohtien jättäminen väritykseen on huomattavasti helpompaa! Paperi ja muste vain pitää olla oikeat, muuten hommasta ei tule mitään...Tässäkin värityksessä näkyy kun aita ja tyttö on leimattu eri paperille että jäljessä on eri. Tyttö on illustration paperilla ja aita halvalla vesiväripaperilla...

Mitä mieltä olette värityksestäni?

KIITOS kaikista kommenteista tähän ja kaikkiin edellisiin postauksiin! Arvostan todella jokaista kommenttianne :)