OMA LAPSUUSMUISTO

Kaiva esiin vanhat valokuvat ja muistele omaa lapsuuttasi. Muistoja riittäisi varmasti useaan albumilliseen, mutta poimi niistä yksi ja ikuista se. Jos vain mahdollista, käytä valokuvan kopiota originaalin sijaan. Vanhat valokuvat ovat arvokkaita, joten alkuperäisten kuvien skräppäämistä kannattaa harkita tarkkaan.

INSPIS TWIST (#76)

Tein työtä käskettyä ja aloin selaamaan vanhoja albumeita...Vastaan tuli sivu jossa oli nämä kaksi kuvaa joita olen työssäni käyttänyt. Kuvat ovat aiemminkin herättäneet hilpeyttä joten näistä oli sitten pakko skräpätä.

Uutta Inspis Twistiä oli tietenkin pakko kokeilla myös, joten tässä tulos. Koristeita käytin hiukan niukemmin kuin luonnoksessa on, toivottavasti tästä ei pahemmin rangaista

Kaikkien äitien ja lasten puolesta toivon todella että kuravaatteet ovat HIEMAN kehittyneet niistä ajoista kun minä olen ollut pieni...Kuten kuvasta näkyy on äiti aina huolehtinut lämpimästä vaatetuksesta vähän liiankin hyvin...(kädet eivät meinaa taittua peittämään silmiä auringolta... )

Kuvista on pakko vielä sanoa, että kokeilin ensimmäistä kertaa tulostaa itse kuvat omalla mustesuihkutulostimella. Enpä taida jatkossa tehdä tätä kuin hätätilanteessa, koska n.15 minuutin kuivatuksesta huolimatta musta muste levisi ja tuhri muita papereita. En toki tiedä johtuisiko tämä siitä, että ostin tulostimen täytepatruunoiksi ns. korvaavan patruunaan en siis alkuperäistä...kertokaa jos on kokemusta!