Huh! Nyt on jo huhtikuu ja blogi on taas ollut hiljaa...tietokoneella oloon ei vain ole ollut innostusta ja muutakin touhua on ollut. Ei sitä jouten olla kuitenkaan oltu. Monta projektia on kesken ja osa valmiinakin. Yksi iso työ on askarteluhuoneen siivous tai paremminkin raivaus operaatio. Siitä on tullut enemmän varasto kun työtila. Yritän myös kovasti opetella tavroista luopumista ja rajoittaa ostamista. Omaksikin ihmetykseksi se on onnistunut melko hyvin :D 

Näin ihanat sukat Marikan blogissa ja kyselin ohjeen perään. Marika ystävällisesti lähetti ohjeen minulle ja eikun neulomaan. Sukat ovat olleet valmiit jo kauan, mutta päättely, kuvaaminen ja niiden blogiin asti saaminen onkin ollut itse neulomista pidempi prosessi...:) no parempi myöhään kuin ei milloinkaan. En meinannut saada sukista kunnollisia kuviakaan millään.

Tässä myös yksi valmistunut työ. Harjoittelin tuon peukalokiilan tekemistä ja koska tarvitsin itselleni perus mustat lapaset niin kaksi kärpästä yhdellä iskulla :) Puikoilla on jo toiset hieman istuvamaa kokoa. Eivät nämäkään toki liian isot ole, mahtuu vain vähän enemmän alle kovemmilla pakkasilla. Luulenpa että pienemmän kokoisia lapasia voi tulla tehtyä useamman värisiä. Peukalokiilaan hain vinkin täältä. Muuten ohje on ihan ulkomuistista/omasta päästä sovellettu.