Olen viettänyt aikaa askarrellen ihanien naisten seurassa. Meillä on tällainen "kolmen naisen askartelukerho" joka kokoontuu säännöllisen epäsäännöllisesti. Eilen naureskelimme toisillemme ja itsellemme kun seisoimme kaikki kolme rivissä parvekkeella ja ihmettelimme miksi kaikki ohikulkijat tuijjjottavat meitä...? No pienen pohdinnan jälkeen totesimme, että saattaa se olla huvittavaa kun kaikilla oli sattumalata vihreä paita päällä :)

Kokonaista kaksi vuorokautta oli aikaa askarrella...Toki väliin mahtui vähän unta, ruokaa ja kirpputorikierroskin. Oma saldoni oli siis yksi skräppisivu (katso alempaa blogista edellinen inspiroidu-haaste), sekä 18 korttia! Edellisessä postauksessa niistä tuli jo esiteltyä yksi.

Tein muutamia tällaisia yksinkertaisia kortteja joilla tahdon ylistää jo valmiiksi niin kauniita papereita, ettei enää paljon muuta tarvita.

Ylemmät kortit on ehkä vähän enenmmän rock. Alemman enemmän tätä totuttua söpistely linjaa :D

Kaikissa korteissa on käytetty BG:n papereita, ylempien korttien kirjaintarrat ovat myös BG:n. Yksinkertaista ja nopeaa. Taas varastossa muutama hätävara :)