Nyt kyllä kiroiluttaa oikein urakalla!!!! Tässä syypää:

Tämä suloistakin suloisempi apina osaa olla TODELLA raivostuttava. Matilda on nyt kolmevuotta ollut meillä eikä ole koko sinä aikana mennyt montaakaan viikkoa etten olisi pessyt kissanpissa pyykkiä tai heittänyt roskiin jotakin joka on pissattu piloilleen. Parhaimmillaan olen nejä kertaa saman päivän aikan vaihtanut sänkyyn lakanoita...Nyt viimeisen parin viikon aikana on keksitty uusi kiva paikka johon voi pissata: MUN KENGÄT. Äsken just kiikutin kolmet kengät suihkuun odottamaan pyykinpesukoneen vapautumista. Alkaa huumori loppua tämän temppuilun kanssa kun kyseessä oli jo neljäs kerta tällä viikolla.

Nyt on pakko ruveta miettimään, että mitä tälle tehdään. Kaikki kotikonsit on jo kokeiltu. Kissa on leikattu, erilaisia hiekkoja on kokeiltu, laatikko putsataan tosi usein. karkotteet ja appelsiininkuoret on kokeiltu. Shokkihoito koirahoitolassa tehos pari viikkoa, muuta sen jälkeen alkoi taas sama meno. Eläinlääkärillä on käyty kalliisti testaamassa kaikki virtsakiviongelmat yms. mitään ei löytynyt. Oikeasti itkettää. Ainoana vaihtoehtona taitaa enää olla lopettaminen, koska mitään kirtopalkintoa en Matildasta halua tehdä. Vaikea päätös, mutta sitä on nyt vakavasti harkittava ihan oman mielenterveyden kannalta. Sama homma varmaan jatkuisi muuallakin. Ulkonakaan tämä ei ole tottunut olemaan joten kuka ihme ottaisi kotiinsa tällaisen K-pään...?!!

Tuskin kellään enää mitään apuja ongelmaan on, mutta saanpahan ainakin johonkin purettua kaikki agressioni.

Edit: Unohdin mainita että myöskin feliway on kokeiltu, Hormoonit haihduttimessa monta kuukautta...olipa tuokin aika kallis kokeilu ilman mitään tuloksia...