Oliko se oikeasti kesäkuussa kun viimeksi päivitin remppa vaiheita!? Noh...ihan hirveästi ei ole tapahtunut, vaikka töitä onkin tehty enemmän ja vähemmän kokoajan.

Viime päivitykseen verrattuna edistystä on tullut purkutöissä sikäli että nostettiin kaikki vanhat lattialankut ylös. Välikaton eristeenä on ollut sammalta ja päällä hiekkaa/savea jota on kannettu ulkoseinien, portaiden ja uuden pesuhuoneen kohdasta. Sanko kerrallaan käsin kaivettu ja kannettu portaita pitkin ulos...huh mikä homma :) Nuukailtiin ja säästettiin siis kun ei otettu imuautoa, mutta saadaan silläkin rahalla tehdä nyt sitten jotain muuta! Paperoinnilla ja uudella selluvilla eristeellä tulee toivottavasti vähän katkoa niin ettei varpaisiin vedä lattian pinnassa.



Alkoovien katot on purettu myös pellikattoon asti ja sinne vaihdetaan paremmat eristeet ja jätetään vähän tuuletusrakoa.



Piiruustukset ja suunnitelmatkin ovat edenneet siinä määrin että asunto-osuuskunnan kanssa on päästy sopimukseen aulatilan käytöstä. Vintillä on siis kahden asunnon välissä aula joka on kylmää tilaa. Ehdotimme että saisimme ostaa tilasta vajaa 10m2 ja tekisimme siihen uuden makuuhuoneen. Suunnitelmassa tuli kaikenlaisia rakennusteknisiä pulmia mitä on ratkottu pitkin kesää ja syksyä palokatkojen ja taloyhtiön varastotilojen yms. suhteen. Yksi pieni yksityiskohta on myös se ettei huonetta saa kutsua huoneeksi koska sen ikkunapinta-ala on liian pieni rakennusmääräysten mukaan. Nukumme siis tulevaisuudessa "vaatehuoneessa" :) Sehän kun ei käytäntöön vaikuta millä nimellä tila on piirrustuksissa!



Viimeinen kuva on siis aulatilasta jonha takaosaan tulee meidän "vaatehuone" :)