Koko viikonlopun olen ahkeroinut kovasti puvun kimpussa...pian alakaakin olla jo kiire kun valmista pitäisi olla ensi viikonloppuna. No eiköhän sen ehdi kun vain muistaa ottaa asian kerrallaan ja rauhassa.

Ensimmäisessä kuvassa näette surkean otoksen ensimmäisestä sovitusversiosta. Kun tämän proton muutoksia siirtelin kaavoihin tuli kyllä sellainen olo, että apuva enhän mä enää osaa ja miten ihmeessä tämäkin kaavan osa näyttää nyt niin hölmösti vinolta?!

No toinen sovitusversio olikin sitten jo paljon parempi, siitä en muistanut ottaa kuvaa...

Sitten kun sovituskappaleita oli hiottu tarpeeksi uskalsin leikata palat lopullisesta kankaasta. Ompeluun ja vasinkin noitten nyörilenkkien tekemiseen sain kyllä tuhrattua ihan kiitettävästi aikaa...

Tässä toisessa kuvassa kokeilimme vähän kummanko värinen olkain sopisi paremmin musta vai violetti? (mielipiteitä?!) melkein jo päädyimme mustaan, mutta lopullinen ratkaisu tehdään ensi viikon loppupuolella. Korsetti näyttää kuvassa kamalan vinolta ja ryppyiseltä, mutta keskeneräistä työtä ei pidäkkään vielä katsoa ihan niin tarkkaan :)

Hame on ihan yksinkertainen kahdesta palasta tehty leveähelmainen viritys :) Alle tulee vielä hieman helmaa kohottava tyllihame alushameeksi.

Lopuksi vielä yksityiskohta kuva sivujen nyöri kokeilusta.