Eilen tuli luvattua kuvia askarteluhuoneesta... No nyt niitä on napsittu. Voin heti alkuun kertoa, että mun askarteluhuone on koottu niistä värkeitä  mitä on käsillä ollut, joten huoneeseen ei edellisen asukkaan jäljiltä ole tehty remonttia tai hankittu uusia huonekaluja. Mitään isompaa en oikeasti ole ostanut askarteluhuonetta varten. Suuri osa huonekaluista on jo moneen kertaan kierrätettyjä ja elämää nähneitä. Säilytysratkaisut niinikään niitä näitä mitä on sattunut vastaan...Joten varoituksen sana että tuskin tulette kokemaan mitään huikeaa sisustus elämystä ;D

Toinen asia josta varoitan on se että olen aikamoinen hamsteri. Jos mulla jotakin on niin sitä on todennäköisesti paljon, yleensä liikaa...ainakin jonkun mielestä. En vain voi olla keräämättä kirpputoreita kaikkia aarteita talteen kuten nappeja, nauhoja yms. Jos jostain innostun niin hankin sitä heti kerralla 10 kertaa enemmän kun tulen tarvitsemaan....paha paha paha...

Tässä ensin ompelunurkkaukseni, taustalla näkyy ehkä n 5% kaikista kankaista jotka omista :) Myös vieraspatjat nojailevat seinää vasten taustalla...

Tässä huoneen toinen nurkka jossa ovat kaksi askartelupöytääni. En huomannut ottaa erikseen kuvaa kirjaintarrojen säilytyksestä, joten esittelen sen tämän kuvan yhteydessä :) Kirjaintarrat löytyvät siis yllä olevasta kuvasta oikealta vihreäreunaisesta korista. Niitä on ihan sopivan helppo selta noin.

Tuon karkkilaatikko järjestelmän olen tainnut esitellä aikaisemminkin, silloin niitä tosin oli puolet vähemmän. Minulla se ainakin toimii, laatikosta näkee läpi, kaikki on hyvin järjestyksessä lähellä ja pienessä tilassa. Laatikot ovat tarpeeksi suuria ja niihin löytyy kannet. Osia saa lisää ja mikä parasta ne eivät maksa mitään. Taaemmassa punaisessa korissa on promarkerit ja valmiiksi leimatut ja väritetyt leimakuvat. Etummaisessa tärkeimmät kokoajan tarvittavat työvälineet; teippiä, liimaa, sakset, tusseja, yms. Paperileikkuri pyörii missä millonkin.

Askartelupöydän hylly notkuu paperita. Alarivissä näkyy viisi cropper hopperia ja vielä parin lokerikon verran lehtiöitä. 6x6 kokoiset paperit ovat kahdessa karkkilaatikossa. Ylemmällä hyllyllä on vasemmassa reunassa grungeboardit pinossa. Keskellä 8x8 paperit. Oikealla valokuvat. Mustassa korissa on siirtokuvat ja tarroja, sekä jonkin verran tageja. Ylähylly on sekalaista seurakuntaa :)

Ylimmästä kuvasta ehkä joku bongasti seinällä olevan hyllyn. Sen päällä majailee joukko sekalaisia lasipurkkeja sisältönään puuhelmiä.

Nauhalaatikon te olettekin jo nähneet. Voin tässä vaiheessa muuten kertoa että ratkaisu on toiminut ainakin minun kohdallani todella loistavasti.

Sitten olisi tämä yksi murheenkryyni, nappilaatikko. Tämä ei ole mikään ihan pieni ongelma vaan n. 15 litran ongelma....En ole vielä keksinyt järkevää säilytys ratkaisua tuollaiselle määrälle nappeja. Osa on jokseenkin järjestetty väreittäin, osa ei. Laatikko on noin puoleen väliin asti täynnä pelkkiä irtonappeja. VINKKEJÄ JA LINKKEJÄ OTETAAN ILOLLA VASTAAN!!!! Takaviistossa näkyy myös korttipohja varastoni.

Tässä vaiheessa jottei totuus unohtuisi kerrottakoon että suuri osa ns. askarteluhuoneesta toimii enemmän ja vähemmän varastona. Ja kaikki ei ole yhtä hyvässä järjestyksessä:

Tämä läjä edustaa yhden sukulaisen jäämistöä.. En sentään henno lopettaa näin ankeaan kuvaan joten vielä yksi yleiskuva askartelunurkkaan.

Toivottavasti viihdyitte vierailulla askarelu huoneessani! Kommentit, vinkit ja parannusehdotukset ovat todella tervetulleita. Jos joku juttu jäi esittelemättä niin kysykää ihmeessä jos askarruttaa.

Kiitos kaikille ihanille ihmisille jotka käytte täällä blogissani vierailemassa. Kommenttien lukeminen on joka päivä yhtä ihanaa! Tuplakiitos siis heille jotka vielä kaiken lisäksi jaksavat kommentoida! :) Aurinkoista päivänjatkoa kaikille! <3