Tuli taas "vähän" tilattua kaikenlaista...tällä kertaa Kruununjalokivestä. Näissä kimppatilauksissa on se huono puoli, että näkee kaikki kaverinkin paperit ja nehän on tietysti kans niin hienoja että harmittaa kun en itse tilannut just niitä. No oli mullakin kivoja juttuja siellä :) Kuvasta unohdin jo ympyrän muotoiden kuvioleikkurin...paketit pitää aina avata ennen kuvausta, kun olen niin malttamaton :)

On se kyllä jännä juttu kuinka kiehtovia nämä kaikki tavarat ovat. Kun haluaa tehdä elämänsä hankalaksi niin kannattaa lähteä illalla pimeässä ja liukkaalla kelillä pyöräilemään postii jotta saa hypistellä ihanuuksia. Isokoinen paketti on myös melko hastavaa saada pyörän päällä ehjänä perille. Hullu mikä hullu :)

Sitten tipahti postilaatikkoon myös inspiroidu voitto Haaste # 74 kohdalta. Jos joku haluaa käydä vilkaisemassa haasteeseen osallistunutta työtä niin sehän onnistuu helposti tästä. Voittopaketti tuli siis ökömököstä. Näissä voitoissa on kivaa se että saa sellaisia tavaroita joita ei välttämättä itse olisi tilannut tai malttanut ostaa.

Kuvat ovat kamalan huonoja, mutta ei niistä oikein parempia saa tässä valaistuksessa ja näillä kuvanmuokkaus taidoilla....