Ensiksi vähän alustusta kun tämä on nyt ensimmäinen kuvallinen postaus meidän rempnttivaiheista :) Asumme siis vanhassa hirsitalossa jossa on useampi asunto. Olemme asuneet tässä jo viisi vuotta. Sen aikana on haaveiltu, suunniteltu ja laskettu euroja että mitä koska kuinka jne. voidaan tehdä. Nyt on vihdoinkin tullut toteutuksen aika. Tammikuusta asti on pyörät pyörineet hitaasti eteenpäin ja töitä on tehty monen menoituista tuntia joka rintamalla ja vielä ei olla edes päästy alkuun :)
Ensimmäisestä kuvasta näkyy suunnilleen lähtötilanne yläkerrassa josta nyt on remontti aloitettu. Tavaraa oli metrin paksuudelta koko 30m2 alalla...Ennen kun se oli kaikki kannettu pois, pakattu, lajiteltu, varastoitu ja päätetty mitä sille tehdään oli jo mennyt monta kuukautta.

Samalla kun raivausta aloiteltiin etsittiin remontille tekijää ja käytiin sitä pakollista paperisotaa joka suuntaan. Nyt on päästy oikeasti purkamaan, remontille on tekijä, mutta osa paperihommista on vielä työn alla. Kyllä tämä tästä etenee. Vielä ei ole kiirettä ja aikataulussakin ollaan ihan hyvin. Purkujätteen kantaminen jyrkkiä kapeita portaita pitkin on aika taitolaji ja hidasta puuhaa, mutta nyt on jo aika paljon tehty.Erilaisia tapettikerroksia löytyi ainakin 20...

Tapeteista löytyi myös kahdelta seinältä hauskoja ylläreitä :)

Alimmassa kuvassa näkyy taustalla sama alkovi kuin ensimmäisessä kuvassa, eli hieman on muuttunut ja hyvä niin. Nyt tulee kysymys että kiinnostaako ketään jos silloin tällöin raportoin meidän remppavaiheita? Itse pidän tätä blogia askarteluarkiston lisäksi myös sellaisena paikkana jossa voin jakaa itselleni tärkeitä ja pinnalla olevia asioita joten siinä mielessä tuntuu loogiselta päivittää tänne myös muita kun askartelu ja käsityö juttuja. Te lukijat saatte kuitenkin mieluusti sanoa että mikä täällä kiinnostaa ja mikä ei :)

MIELIPITEITÄ KIITOS :D