Esitämme usein retorisia kysymyksiä. Kysymme ja ihmettelemme kaikenlaisia asioita joihin emme kuitenkaan odota vastausta. Joihinkin kysymyksiin emme edes halua vastausta, kunhan kysymme niitä ja ihmettelemme itseksemme. Tallenna jokin tällainen ajatuksesi ja kysymyksesi, mutta älä kuitenkaan odota kenenkään vastaavan.

Siitäpä onkin aikaa kun viimeksi pääsin osallistumaan tähän haasteeseen!!! Jos oikein katsoin niin haaste numero 87 olis sitten viimeisin...huh huh...No nyt onneksi järjestyi aikaa tehdä muutama sivu lisää.

Sivuun en ole tyytyväinen, mutta näitä epäonnistuneitakin kai pitää välillä tehdä että sitten voi taas onnistua :) Teksti ja asettelu vielä menevät, mutta värit eivät jotenkin oikein istu kuviin...Toisaalta en halunnut tehdä mitään oranssi vihreää...Sivun otsikko muuten viittaa edelleen jatkuvaan pissailu ongelmaan. Meillä kiertää kaikki tekstiilit pesukoneen kautta tasaisin väliajoin. Tämä kissa ei ilmeisesti opi...kolme vuotta on kohta taisteltu, välillä paremmin välillä huonommin...Nyt on ollut hieman kuivempi kausi :) Onneksi!