Poikien kortteja tulee tehtyä aina paljon vähemmän kun tyttöjen, joten nyt olen yrittänyt  vähän tasoittaa tilannetta :) Poikien kortteihin on vain edelleen niin hirveän hankalaa keksiä mitään kivoja koristeita...

Ruskea paperi on BG:n, raitapaperi K&Co:n. Kuva leimattu kaverilta. Puhekupla leikattu jostakin paperista jossa oli paljon erilaisia pieniä kortteja. Tekstin lemasin suoraan siihen.  Tämä oli melko onnistunut :)

Kuviollinen korttipohja on sinooperista, vihreä nauha Heinikasta. Lehtikiekuran stanssailin paperinauhan askarteluillassa, perhonen on fiskarssin leikkurilla leikattu. Kuva leimailtu jälleen kerran kaverilta :) (Vaikuttaa siltä ettei mulla olis omia leimasimia ollenkaan...?! On mulla!)

Tähän korttiin en ole sitten yhtään tyytyväinen mutta tulipahan tehtyä...Papereiden valmistajista ei hajuakaan...Nauha on tildaa, kukka priman, haaraniitti tiimarista, samoin kuvakulmat.

Keltainen ja sinertävän oranssi paperi on K&Co:n, tähtipaperia en muista. Tästä leimakuvasta tykkään, mutta se voi kyllä olla aika hankala antaa kenellekkään...hmm...