Olen autuaasti unohtanut esitellä uusimmat kirjahelmet jotka ilmestyi kirjahyllyyn jo joulun tienoilla...

Kukka kirja on kyllä todellinen aarre. Ohjetta löytyy helposta vaikeampii ja niin monenlaisia että joka makuun on jotakin. Muutamia ohjeita olen jo kokeillut ja ovat kyllä selkeitä ja hyviä. Niitä on myös helppo soveltaa omiin tarkoituksiin sopiviksi.

Nostalgia neulekirjan äiti meinasi anastaa omiin varastoihinsa heti kun näki, mutta pidin kiinni ja lupasin lainata ;D Kivoja malleja, kokeilemaan en ole vielä ehtinyt mitään, mutta ehkä joskus, eikös se inspiraation ylläpitäminen ollut tärkeintä...?!

Päiväkirjaa en pidä ja tänne blogiin nämä työt tulee aika kivasti arkistoitua. Tälläiselle harvapäälle joka ei enää muista kuinka eilen kavensi sukan niin tää on tosi jees, jotta siis saataisiin kaksi samanlaista sukkaa :D Kirjassa on siis sivuja jonne voi tallentaa omia projekteja sekä esim oman lankavaraston. Kansien välistä löytyy myös muutamia ohjeita ja vinkkejä.

Stailaus kirja oli pienoinen pettymys. Ajttaelin että kirjassa olisi enemmänkin tuunaus ohjeita, mutta se keskittyi enemmän koruihin ja koristeluun, pieneen loppu hiontaa ei radikaalaihin tuosta poikki ja pinoon, niinkun olin ajatellut.'

Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä hankintoja.